Kr. 4.500,00  2 x 45 min.

Tillæg øst for Storebælt kr. 500,00

 

Bookinganmodning  udfyld her 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

En aften med Ole Berthelsen

Ole Berthelsens sange og fortællinger er for alle der er rundet af livet i Danmark i de sidste 100 år. Ole fortæller og synger om livet i halvtredserne og generationerne før, pigtrådsepoken og det gryende velfærd i by og på land, om fjerne steder og livet omkring os her og nu ! 

Book også: Ole Berthelsen Trio 

                       med Ole Albrechtsen, guitar

                       og Steen Lindgaard, tangenter

                       Anmod om pris !
Download
Jubilæumskoncert 1979-2019.pdf
Adobe Acrobat Document 7.1 MB

 Rootszone.dk - Folk og Musik:       I alt har han hermed indspillet ca. 250 sange, alle inspireret af egne oplevelser og erfaringer. Stik den! Unægtelig et imponerende livsværk, et 40-årsjubilæum fyldt med sjove, personlige, præcise, overvejende lokale og eftertænksomme iagttagelser


Ole Berthelsen fortæller om skoleballet på Nørre Uttrup skole d. 22. november 1963, der blev standset brat ved meddelelsen om attentatet på præsident J.F. Kennedy.


 Se koncerten med Ole Berthelsen trio i byrådssalen i Aalborg, hvor Ole Berthelsen fremlagde "sagsakter" for byrådet i form af  lune sange, fortællinger og tørre facts

Ole Berthelsens erindringsbog:  Nørre Uttrup i mit bakspejl (1996) er spækket med historier fra teenageårerne


Alene på en norsk fyrtårnsø med breaking news, midnatssol og sneklædte tinder , synger Ole Berthelsen til sine børnebørn og tiden der kommer.